Helsingin yrittäjäkoulutus 24.-26.8.

29 elokuun, 2021

Osallistujat olivat jälleen kerran aktiivisia ja saivat vastauksia taksiyrittäjyydessä mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kysyimme kahdelta osallistujalta koulutuksen annista. Tässä heidän palautteensa…

‘’Olen koulutuksen laatuun ja sisältöön oikein tyytyväinen. Asiat esitettiin koulutuksessa selkeästi. Kysymyksiä sai avoimesti kysyä ja niihin vastattiin. 
Minulla ei ollut koulutusta kohtaan varsinaisesti odotuksia, paitsi sisältöön olin tutustunut, johon olen positiivisesti tyytyväinen.  
Koen, että koulutus tukee tulevaisuuttani yrittäjänä. Opin paljon uutta tietoa esimerkiksi yrittäjälle pakollisista vakuutuksista sekä mitä yrittäjän pitää ottaa huomioon ja huolehtia. Yrittäjän näkökulmasta kaikki oli itselleni uutta ja uskon, että koulutuksen tiedot tukevat vahvasti minun jatkoani yrittäjänä. Kattavasti sain tietoa. Vahvasti suosittelen taksiliikenteen yrittäjäkoulutusta. ‘’ 

-Topi Pelander, toiminut 10 vuotta taksikuskina, juuri perustanut toiminimen. 

”Oli mielenkiintoista saada enemmän tietoa. Koulutuksen laatu ja sisältö oli hyvä, koska opin paljon asioita mitä en aikaisemmin tiennyt.  
Olen koulutukseen todella tyytyväinen. Koin koulutuksen itselleni todella hyödylliseksi. Monet kaverini menivät suoraan yrittäjäkokeeseen, mutta itse halusin käydä koulutuksen ja olen päätökseen tyytyväinen. 
Koen, että koulutus tukee ja auttaa minua tulevaisuudessa, ja jatkossa pystyn kehittymään yrittäjänä, kun minulla on enemmän tietoa asioista. 
Tämä on hyödyllinen koulutus ja suosittelen kaikkia käymään, koska saa paljon uutta tärkeää tietoa.”

Hassan Mahamed Ali, toiminut yli kaksi vuotta taksiyrittäjänä. 

Kaikki uutiset

ILMOITTAUTUMINEN KOKEESEEN

Liitteenä vaaditaan todistus Taksiliikenteen yrittäjäkoulutuksen suorittamisesta tai Taksiliikennelupa.
Valitse vaihtoehdoista koeaika: